Workshops en activiteiten

Een uitdagend en gevarieerd activiteitenaanbod

SkippyPepijn wil graag een actieve bijdrage leveren aan de talentontwikkeling van kinderen. We vinden het belangrijk dat kinderen op de BSO plezier hebben, maar ook dat ze nieuwe ervaringen kunnen opdoen en nieuwe dingen kunnen leren. 

Op de BSO kan uw kind zelf kiezen wat hij of zij wil doen. Spelen met vriendjes of vriendinnetjes? Meedoen aan een  activiteit? Of.....? Er is altijd van alles te doen! De pedagogisch medewerkers zorgen iedere middag voor leuke activiteiten: van samen koken tot balspellen en van voorlezen tot creatieve activiteiten. Regelmatig organiseren wij workshops met (externe) vakdocenten. Deze docenten zijn gespecialiseerd in bijv. sport, muziek, dans, techniek, kinderyoga, kunst, mode, zelfverdediging of fotografie én hebben ervaring in het werken met kinderen.

In de workshops kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met activiteiten die anders misschien buiten hun gezichtsveld blijven. Zo ontdekken de kinderen wat ze leuk vinden en waar misschien wel onvermoede talenten liggen. 

De BSO-locatie brengt de kinderen en de ouders op de hoogte van de workshops waar ze zich voor kunnen inschrijven.