Zwemles tijdens de buitenschoolse opvang

Leuk voor uw kind, handig voor u!

Wat is er nou leuker dan je zwemdiploma halen met je vriendjes van de buitenschoolse opvang? En hoe fijn is het dat u doordeweeks of in het weekend niet mee hoeft naar alle zwemlessen, maar deze tijd anders in kunt vullen?

SkippyPepijn biedt daarom zwemles aan tijdens de BSO-tijd. Vanuit school gaat uw kind met een pedagogisch medewerker naar zwembad De Viergang in Pijnacker. Gekwalificeerde instructeurs van het zwembad verzorgen de lessen. Meer informatie vindt u op de website van De Viergang. De zwemles duurt 45 minuten, van 17.30 tot 18.15 uur. Na het zwemmen kunt u uw kind tussen 18.15 uur en 18.30 uur ophalen bij het zwembad. Kom gerust al iets eerder en kijk naar uw kind dat geniet in het water!

 De zwem-BSO bieden wij op dit moment op de volgende locatie(s) aan:
•    BSO Wombat: dinsdagmiddag
•    BSO Kowari: dinsdagmiddag
•    BSO Wallaroe: donderdagmiddag   
•    BSO Possum: donderdagmiddag
•    BSO Colocolo: donderdagmiddag

Staat de locatie van uw kind hier niet bij? Vraag dan aan de pedagogisch medewerker van uw groep naar het actuele aantal aanmeldingen. Bij voldoende aanmeldingen gaat de zwem-BSO van start. 

NB! Op dit moment wordt de zwemles niet via SkippyPepijn aangeboden, u kunt uw interesse wel aangeven. Wij laten het weten op het moment dat wij deze dienst weer aanbieden.

Zwemles was nog nooit zo leuk!