Outdoor Kids Center De Notelaer

Welkom avonturier!

Is uw kind gek op timmeren en hutten bouwen, broodjes bakken boven een kampvuur, varen, de natuur ontdekken en vooral...heel erg vies worden? Dan is het Outdoor Kids Center De Notelaer dé perfecte plek!

De nieuwste aanwinsten zijn een stoere tokkelbaan en  het blotevoetenpad.

In vakanties en soms tijdens schoolweken, gaan we hier vanuit de buitenschoolse opvang naartoe voor te gekke outdoor activiteiten. Zowel jongens als meisjes genieten hier volop. Eén groot avontuur in de natuur!

De zomervakantie is begonnen!
In de eerste vakantieweek zijn we natuurlijk al naar OKC de Notelaer geweest. Er was een geweldige Disneydag georganiseerd. We hebben allerlei Disney spelletjes gedaan, je kon je kunsten laten zien op het Frozen springkussen, schmincken als je favoriete Disneyfiguur en Disneybuttons en Mickey en Minnie Mouse haarbanden maken. En dat allemaal lekker buiten!
Ook het blotevoetenpad en de tokkelbaan waren weer in trek. De oudere kinderen hebben zich verder natuurlijk vermaakt met kanovaren. Er was niet eens tijd genoeg om hutten te bouwen! Maar gelukkig duurt de vakantie nog lekker lang ….

We gaan deze vakantie iedere week een keer naar OKC De Notelaer. En iedere week is er - naast het vaste aanbod buitenactiviteiten - een ander programma, zoals Disneydag, vossenjacht, scouting, Wipe Out en Studio 100.   

Outdoor Kids Center De Notelaer

Nieuwkoopseweg 11
2641PA Pijnacker