Complimentenregen

We hebben ouders gevraagd om een complimentje voor je achter te laten! 
Het regende complimenten, van ouders en van kinderen!
Hieronder zie je het filmpje en alle berichtjes die ouders gestuurd hebben! Geniet ervan en wees er trots op!


Lieve Hermina, wat ben jij toch een onswijs Lieve vrouw. Je hebt hart voor de kinderen. Jij verdient een dikke VEER!!!!

Lieve Leidsters, wij als ouders zijn trots op jullie. Jullie zorgen met veel liefde voor ons twee meiden en niks is teveel bij jullie. Dank daarvoor.

Mijn alletwee dochtertjes zijn altijd met plazier naar SkippyPepijn Koala gegaan spelen waar elke dag lieve juffies voor de klas stonden! Groetjes van Nina en Olivia 

Lieve Jamie, Marsha en Charlotte, we willen jullie enorm bedanken voor wie jullie zijn en wat voor warm welkom jullie onze dochter Malí hebben gegeven. Zo fijn om te zien dat jullie haar elke keer met open armen ontvangen, tijd maken om ons te vertellen hoe de dag is verlopen. Niet “gewoon” medewerkers maar lieve mensen die elke keer klaarstaan waardoor wij onze dochter met meer dan een gerust hart bij jullie achter laten. Toppers ! Groetjes Michael, Elyse en natuurlijk Malí


(papegaaien di 3+ kowari) lieve Cloe en Femke, wat zijn jullie een leuk team. Wat een mooie knutsels verzinnen jullie en wat is Joep aan het stralen bij jullie op de groep. Dankzij jullie is hij helemaal klaar voor de basisschool. Dankjewel

(kowari, ma,do flamingo) lieve juffen Angela en Jaqueline, wat mag er ineens veel op deze groep. Jullie hebben er een ontspannen sfeer van gemaakt. Het is niet makkelijk een groep over nemen maar jullie hebben het heel leuk opgepakt. Bedankt ook dat jullie Joep echt Joep laten zijn en dat hij heerlijk met de lego mag spelen. Dank jullie wel.

Lieve pedagogisch medewerkers  van lotje, bedankt voor jullie goede zorgen voor mijn lieve dochter die altijd met een glimlach bij jullie is. Jullie zijn allemaal toppers 

Lieve juf, ik ben superblij met een juf zoals jij! Bedankt voor het mij laten groeien en bloeien! Liefs van Mia

Bedankt voor het warme welkom voor ons kleine mannetje. Het was even met huilen maar inmiddels gaat hij huppelend naar binnen bij de peuteropvang!

Voor juf Marieke: wij vinden je een hele fijne, lieve juf voor onze dochter Donna. Je bent een topper!

Dank jullie wel voor met zoveel liefde op onze kleintjes te zorgen ❤

Lieve medewerkers van SkippyPePijN, Jort geniet van alle fijne momenten die hij op de bso heeft.

Beste medewerkers van SkippyPePijN, onze complimenten voor jullie inzet tijdens bso uren van Jort. Hij geniet erg van de activiteiten die er worden aangeboden, maar ook van de vrije momenten. Heel fijn en nogmaals bedankt! De ouders van Jort de Roon.

Dank je wel Chantal, José, An-Mariek en Laura! Jullie zorgen altijd goed en met plezier voor Yassin. Hij voelt zich thuis bij jullie en heeft het enorm naar z’n zin bij jullie!

Altijd vrolijk en met een vertrouwde stralende lach!

We zijn super blij met jullie als juffen en waarderen het enorm dat jullie zo zorgzaam en lief zijn voor onze kinderen. 

Lieve Rosa en Nouri, ik vind het altijd super leuk met jullie op de BSO! Rosa omdat je altijd suuuuuper aardig bent en Nouri omdat ik altijd kan lachen met je! Alvast heel hartelijk bedankt voor alle leuke middagen!l Lieve groet Livi

Bedankt voor alle goede zorgen voor mijn kleine Milou. Ze komt altijd vrolijk bij jullie vandaag, soms met mooie vlechtjes in haar haren. Jullie zijn kanjers!

Hoi alle lieve medewerker van Skippy Pepijn. Maar voor ons in het bijzonder de leiders die voor mijn dochter Silvia klaar staan. Allemaal super maar echt super bedankt dat jullie klaar staan en met veel plezier mijn dochter elke keer weer (met soms een hele opgave) maar soms ook vlekkeloze leuke dag bezorgen. Jullie zijn allemaal 1 voor 1 super kanjers. En ben jullie ook echt dankbaar dat jullie er zijn. Dus nogmaals en diep vanuit mijn hart dank jullie wel. Veel liefs van ons, Chantal en Silvia

Bedankt lieve juf!

Bedankt voor de goede zorgen en de leuke middagen!

Lynn is sinds mei bij jullie en voelt zich meer thuis door alle leuke pm'ers dan bij de vorige locatie. Complimentje waard.

Ik ben de moeder van Aryan Fallah.  Aryan is nieuw bij de Skippy-groep.  Aan het begin van school was mijn zoon erg verdrietig en huilde de hele tijd.  Maar als hij bij Skippy komt, gaat hij elke dag met plezier naar school.  Aryan heeft een goede relatie met de coaches van Skippy, vooral Juffrouw Gayatri.  Aryan houdt heel veel van haar.  Ik wil graag de Skippy-groep en Juffrouw Gayatri bedanken.

Bedankt voor jullie goede zorgen en creativiteit!

Onze dochter zou zeggen: toppie toppie schouder kloppie. Ze komt één dag in de week en vindt het dan een feestje. Er is aandacht voor de kids, er zijn leuke workshops of er worden spelletje gespeeld. Fijn om als ouders te weten dat onze dochter door een warm en professioneel team opgevangen wordt. Ze wordt gezien! Dat is voor ons heel belangrijk. Dank jullie wel!  

Jullie zijn allemaal hele lieve mensen. Jullie zorgen goed voor mijn kleine. We kunnen zien dat hij het naar zijn zin heeft. Als er wat is kan ik bij jullie altijd terecht als het om die kleine gaat.

Jullie zijn allemaal hele lieve mensen. Jullie zorgen goed voor mijn kleine. We kunnen zien dat hij het naar zijn zin heeft. Als er wat is kan ik bij jullie altijd terecht als het om die kleine gaat.

Met veel vertrouwen brengen we ons zoontje steeds weer naar Skippy. Lieve betrokken juffen en elke dag een foto, heel fijn! En heel anders dan de andere opvang waar hij ook heen gaat! Dank voor jullie liefde en betrokkenheid!

Wat zijn jullie toppers! Elke dag staan jullie klaar voor ons kind en overladen jullie hem met knuffels, grapjes, spelletjes en leerzame momenten! Wat zijn we blij met jullie! Vincent, Fenna en Ted!

Bedankt voor het begeleiden bij het ontdekken van nieuwe vaardigheden en op een leuke manier doen!

Hallo kanjers! Wat zijn wij ontzettend blij met jullie! Elke dag zetten jullie je met hart en ziel in om voor onze kinderen te zorgen. Haren vlechten, vingerverven, koken en bakken, een pleister plakken, traantjes drogen, niet is jullie teveel. En dat in uitdagende tijden. Enorm bedankt hiervoor! Liefs van de Familie Klomp (Jeroen, Suzanne, Siem en Jet

Lieve juffen en meesters (zoals mijn dochter jullie altijd noemt), wat fijn dat jullie altijd zo je best doen om de kinderen het naar hun zin te maken. Jullie luisteren naar de wensen van de ouders en proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ik weet dat dit niet altijd even makkelijk is, want sommige ouders eisen een hoop. Toch staan jullie elke dag weer klaar met een lach! Ik vertrouw mijn meest kostbare bezit aan jullie toe. Jullie zijn toppers!

Lieve toppers van skippy! Wij zijn heel erg blij met jullie en hebben het altijd naar ons zin als we op de bso zijn! Liefs, Vince & Sarah (De Vlinderboom)

Onze dochter heeft een zeer warm welkom gehad toen zij startte op de groep, wij waarderen de betrokkenheid enorm!

Bedankt dat jullie altijd lief met ons doet spelen!

Ik heb het bij Skippy altijd heel erg naar mijn zin met de spelletjes en het zelf spelen bij de naschoolse opvang! Dankzij alle juffrouwen en meesters. Groetjes Dinand Maan

Wat een toppers zijn jullie zo dankbaar dat jullie er zijn!

Wat een toppers zijn Karin en Lieneke die Floddertje in onrustige tijden altijd draaiende hebben gehouden! Met oog voor de kinderen en altijd vrolijk!

Altijd lief en vrolijk, bedankt!

Dat wat je aandacht geeft groeit. Bedankt dat je er voor mij bent. Liefs Giuliano

Bedankt voor alle goede zorgen en leuke dagen die jullie brengen op de Bso 🤗

Wat zijn we blij met een kanjer zoals jij! Een aai over de bol, een dikke knuffel. Met elkaar staan jullie voor ons klaar. Bedankt voor jullie inzet!

Bedankt voor alle goede zorgen. We zijn vaak verbaasd van de nieuwe dingen die hij geleerd heeft bij jullie. Zo kan hij opeens vaardigheden welke hij niet bij ons geleerd heeft :)

Altijd vrolijk en liefdevol begeleiders! Mijn zoon vindt altijd hartstikke leuk :) Dank jullie wel voor de goede zorg!

Lieve juffen Clara, Anita en Nancy van Wallaroe, Bedankt dat jullie er elke week weer voor zorgen dat mijn dochter een heerlijke tijd heeft op de peuteropvang. Leuke foto's en verhalen ook.

Lieve leidsters, Mijn dochter gaat graag naar de opvang! Mede dankzij de leuke en leerzame activiteiten! Je ziet haar echt genieten. Super bedankt!

We zijn ontzettend blij met jullie harde werk. Jullie zorgen goed voor onze zoon en hij gaat graag naar jullie toe. Op de dagen dat hij geen opvang heeft vindt hij dit altijd erg jammer. Hij begrijpt niet waarom de kindjes niet even op kunnen schuiven waardoor hij er ook bij past.

Het is eigenlijk niet goed in woorden te omschrijven wat jullie voor de kinderen, maar ook zeker de ouders betekenen. Jullie zijn echte professionals, denken met de ouders mee, en geven de kinderen zoveel warmte en liefde! Onze dochter begint elke keer weer te lachen en blij met de benen te trappelen en armpjes te zwaaien als we het gebouw in gaan. Dat zegt ons genoeg! Vanaf het eerste moment voelt zij zich zichtbaar op haar gemak bij jullie. Dank jullie wel voor alles wat jullie doen!  Knuffel van Emma de Leeuw (groep Ibbeltje) en een warme groet van haar ouders, Sara en Jeroen.

Lieve leidsters van Lotje, wat zijn jullie liefdevol, zorgzaam en geduldig. Door jullie gaat Ward met veel plezier naar de opvang.

Lieve Ibbeltje en Lotje, Melle kan maar geen genoeg van jullie krijgen - elke ochtend worden jullie met een grote glimlach begroet en slaat hij vreugde kreten wanneer hij jullie (en in het bijzonder Suzanne) ziet! Dank voor al jullie goede zorgen, knuffels en aandacht!

Mooi om te zien hoe jullie al die verschillende kinderen iedere dag weer de juiste aandacht geven. Ik doe het jullie niet na , petje af!

Big thanks to the daycare crew! You turn every day into an adventure for our kiddos, and we're so grateful. You're the superheroes of fun and learning!

Lieve juf rosita en juf ria (Quakka) bedankt voor jullie goede zorgen eerst voor kaylin 2en half jaar en daarna voor Bradley 2enhalf jaar, blijf jullie werk doen. Gr Anita Neeskens

Lieve Nikki, Milou, Michelle, Kelly en Silvia. Dank je wel voor de liefdevolle en goede zorgen. Dikke knuffel Sophia

Bedankt voor jullie enthousiasme en zorg, zodat de kinderen met plezier van een dagje naschoolse opvang naar huis gaan!

Hallo juffen,  Elke keer is het een feest om bij jullie te mogen komen, ook al heb ik een verkeerde bui in de ochtend. Jullie maken er altijd een feestje van en zorgen altijd goed voor ons. Mijn zus vertelde al dat het super leuk was en ik weet het nu ook. Bedankt voor jullie goede zorgen, zonder jullie is Skippy Pepijn geen leuke opvang!   Dikke knuffel van Nina en ook van mijn zus Chloë die jullie ook nog kennen.

Hartelijk dank aan jullie, die van de tijd op de bso een magisch en altijd leuk moment maken met de kinderen, bedankt voor jullie werk!

Lieve juffen van groep Roe, ik vind het altijd heel gezellig met jullie en ik ben blij dat ik nog een jaartje bij jullie mag komen! Liefs van Kes

Wat een toppers hebben jullie op de werkvloer. Mijn dochter, Joanna-Lynn, gaat altijd met veel plezier naar de NSO. Dank aan het team voor alle leuke dingen die jullie bedenken en dan weer uitvoeren!! Jullie zijn geweldig. Liefs, Sabrina van der Werf (moeder van Joanna-Lynn)

Heel veel liefs en knuffels van Eva, bedankt voor alle goede zorgen en de leuke dagen bij Ibbeltje!

We zijn blij met de juffen en meesters die ondanks soms grote groepen, oog hebben voor de behoeftes van het individuele kind. En, ze kunnen bij jullie dingen doen en leren die we ze thuis niet kunnen aanbieden. Dankjewel!

Lieve Dames van Skippy Pepijn, jullie doen dag in dag uit fantastisch werk om Kian en alle andere kinderen een leuke en leerzame dag te bezorgen met heel veel warmte voor ieder kind. Kian gaat met zoveel plezier op maandag naar Teigertje en dat is een feest om te zien als ouder. Gefeliciteerd met dit jubileum! Groeten van Kian en namens zijn ouders Jessica en Randheer

Bedankt voor de goeie zorg! Wij vinden het heel leuk om bij jullie te zijn, te kunnen spelen en leren! Jullie zijn allemaal toppers! Heel veel lief van Tom & Romy

Lieve Valeska en Tess, jullie zijn toppers. Heel betrokken, geduldig en lief voor Bram (de Rijke). Wij zijn heel blij met jullie. Liefs, Steven, Wendy & Bram de Rijke

Voor de lieve juffen van de Konijntjes, Bedankt voor al jullie lieve zorg en aandacht voor de kindjes, met name voor Floor en straks voor Sofie. Ze vinden het allebei altijd erg leuk bij jullie!! Ga zo door! ♥️ Liefs Familie Duijndam (Floor & Sofie) 

Lieve Karin en Patricia, ontzettend bedankt voor jullie liefde en professionele kijk op onze Bruno! In korte tijd al veel dingen gesignaleerd. Duidelijk dat de kinderen voorop staan en het werk met hart en ziel gedaan wordt! Dank jullie wel!

Het is elke week weer een groot feest om naar de dagopvang te gaan voor Gijs. Hij heeft het altijd zo ontzettend naar zijn zin! Bedankt daarvoor!

Lieve Rosita, wat boffen de kinderen met een leidster zoals jij! Dank je wel voor al je goede zorgen en de liefde die je in de kinderen en je werkt stopt!

Pedagogisch medewerker (superheld) - zelfstandig naamwoord; meest liefdevolle en zorgzame persoon met engelengeduld, een duizendpoot, onmisbaar, vaak met onbekende vlek op kleding en drinkt nooit warme koffie of thee. (Zie ook: chef-kok, kapper, dokter, lopende zoekmachine, kunstenaar, kriebelbeestjes-inspecteur, meteoroloog, bemiddelaar, atleet, zanger en professioneel knuffelaar) X Benthe & Bruno

Dank je wel voor alle goede zorgen voor onze 3 kinderen!

Wij zijn super blij met jullie onze dochter komt elke keer graag weer spelen bedankt voor alles

Lieve Elleke en Bart, wat door de jaren heen, wekelijks zo gewoon lijkt, is eigenlijk heel bijzonder. Bedank voor al die gezellige maandagmiddagen en de goede zorgjes voor onze mannetjes Max & Lars. Groetjes, Johan & Kim.

Heel dankbaar zijn wij met de liefde en goede zorgen die Mileya krijgt van Stefanie, Katja, Crista, Kim & Romee. Jullie zijn toppers!❤️

Lieve Nikkie & Nikita, bedankt voor alle goede zorgen voor Novi!! Zo leuk wat jullie altijd knutselen en doen. Blij dat jullie haar juffen zijn. We boffen met jullie! Jullie zijn echt goud waard. Liefs Jasmijn,Gerben&Novi.

Jullie zijn toppers en ondersteunen ons deels in de opvoeding en denken mee! Dank je wel!

Lieve juffen, jullie zorgen altijd heel goed voor mijn dochter Caitlyn💖 ze gaat graag naar de NSO! Dank!

Fabienne gaat iedere week vrolijk naar de BSO, ze kijkt ernaar uit om haar vrienden te zien. Sinds kort oefent ze ook het lezen van woorden met de medewerkers van Skippy. Dansen tijdens de opvang vindt ze heel erg leuk, thuis aan de eetttafel praat ze over wat er allemaal heeft plaatsvonden. Bedankt aan alle medewerkers van Skippy, wij vinden het heel fijn dat jullie er zijn!!

Lieve juffen en meesters, Super bedankt voor de tijd, geduld, aandacht en alle leuke en creatieve dingen die jullie met ons doen.  Liefs, Aarush🥰🥰

Beste juffen en meesters van BSO Klauterbeer, jullie zijn toppers en Ella en Willem willen vaak niet eens mee terug naar huis asn het eind van de  middag omdat het zo gezellig is! Groetjes Rob en Katinka

Altijd even enthousiast, lief, geduldig en zorgzaam. Wát een geluk dat ik mijn kind met zo’n goed gevoel naar de opvang kan brengen!

Bij Lotje is altijd wat te beleven, Jaëlle leert een heleboel bij jullie van de kindjes en door de leuke activiteiten die jullie bedenken!

Lieve allemaal, wat zijn we blij dat jullie elke week weer klaar staan voor onze kinderen en ze zo'n leuke tijd geven op de BSO. Onze jongens kunnen volledig zichzelf zijn en er is altijd genoeg te doen of er worden nog extra leuke dingen georganiseerd. Super bedankt hiervoor!

Jullie zijn altijd vriendelijk en meedenkend wat wij als ouders heel fijn vinden! Daarnaast is Jim super gek op jullie. Hij vertelt (steeds meer) enthousiast over zijn dagen bij Skippy. Bedankt voor jullie goede zorgen!

Juf Marieke, juf Nancy, juf Clara, juf Daniele, juf Anita, Julie zijn de liefste juffen Ter wereld! Dank Julie wel :) Groetjes, Luka (

Lieve juffies, Aiden verteld iedere week hoe leuk hij het heeft gehad! Super fijn! Dank jullie wel!

Mikki heeft altijd hele leuke verhalen over haar “school” dagen. Ik laat mijn kind met een gerust hart bij jullie achter. Jullie zijn toppers.

Hoi Nikkie en Nikita, duizend maal dank voor alles wat jullie voor Merel doen. Jullie zijn zo goed voor haar dat wij jullie soms als voorbeeld gebruiken voor onszelf. Merel zal het later zelf niet meer weten, maar wij zullen jullie voor altijd dankbaar zijn voor alle liefde en aandacht die jullie onze meid geven. Liefs, Marileen en Quint

Beste juf Lieneke, Karin, Sylvia en Chantal, bedankt voor alles wat jullie Femke hebben geleerd het afgelopen jaar. Billen afvegen, li-la-loet-was-je-eigen-toet, tafelmanieren, en nog zoveel andere dingen hebben we allemaal aan jullie te danken. Een Afrikaans gezegde luidt dat "it takes a village to raise a child", en jullie spelen daar een sterrenrol in. Heel erg bedankt, groeten Marileen en Quint

Ik breng geen makkelijke dame. Maar tjonge wat ben ik blij dat jullie haar zo lief opvangen.. M'n dank is groot.

Hallo meesters en juffen, bedankt voor alle leuke activiteiten die jullie organiseren. Emma Lansbergen

Super bedankt voor jullie enthousiasme en veilige omgeving die jullie onze kinderen bieden

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen voor Roger en Florette, ze gaan met veel plezier naar de BSO!! Grt Vijco

Lieve Maira, Priscilla, Mandy en alle andere, ik vind het heel fijn om te komen spelen en te leren! Super dat het altijd zo gezellig is. Groetjes Pepijn, en ook van mijn papa en mama

Beste Jolanda, Sherill, Sabrina en Denise. Emily komt dagelijks met heel veel plezier met jullie spelen en ze wordt ook goed door jullie verzorgd. We willen jullie daarom op deze manier heel veel bedanken voor jullie inzet en zorg aan Emily. Groetjes, Chuiling, Wesley, Quentin en Emily.

Hartelijk bedankt voor alle liefde en goed zorg!

Bedankt voor alle jullie inzet op de klauterbeer en brandberen. Fijn dat er nu (meestal) vaste gezichten op de groep zijn en dat jullie elke week weer jullie best doen om er een leuke middag van te maken.