Kinderdagverblijf SkippyPepijn

Opvang voor 0 tot 4 jaar

Bij het kinderdagverblijf zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. U hebt de keuze uit diverse opvangmogelijkheden. Dat is prettig, want zo bepaalt u zelf wat het beste bij u past.

 Onze kinderdagverblijven in Pijnacker, Delfgauw en Nootdorp ademen een warme, huiselijke sfeer waarbij voor zowel de allerjongsten als voor de peuters volop ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

 We laten u graag zien hoe een dag op het kinderdagverblijf eruitziet. Ook kunnen we ons heel goed voorstellen dat de keuze voor het kinderdagverblijf als (nieuwe) ouders niet altijd een gemakkelijke keuze is. Voor uw baby is het dan ook belangrijk dat wij rust, veiligheid en geborgenheid bieden.

 Bij peuters zoeken we daarnaast meer uitdaging. We werken daarom met een de methode ‘Uk & Puk’ waarbij veel aandacht is voor taal en leuke thema’s.

Een dag op het kinderdagverblijf

‘Goedemorgen Hugo, wat gezellig dat je er weer bent!’ Hugo wordt door mama Marije naar zijn eigen groep in kinderdagverblijf Wallibi gebracht. Na een overdracht tussen pedagogisch medewerker en mama (hoe heeft Hugo geslapen?)

Meer lezen

De eerste keer naar het kinderdagverblijf

Uw baby voor de eerste keer naar het kinderdagverblijf brengen, kan een hele stap zijn. SkippyPepijn vindt het erg belangrijk dat uw baby goed kan wennen aan het kinderdagverblijf. We nemen daar dan ook uitgebreid de tijd voor. Het wennen gebeurt altijd in samenspraak met u.

Meer lezen

Voeding op het kinderdagverblijf

Gezond en verantwoord: dat is de voeding die wij aanbieden op het kinderdagverblijf van SkippyPepijn. Op onze kinderdagverblijven is ook het sociale aspect van eten erg belangrijk. Met elkaar eten is een centraal gebeuren in de groep.

Meer lezen

Bereken uw netto kosten voor kinderopvang

Binnen 30 seconden duidelijk wat uw netto kosten per maand zijn. Dat is prettig!

Bereken mijn netto kosten