Zwanger?

Hartelijk gefeliciteerd met uw zwangerschap! Een bijzondere tijd!

Een naam bedenken, kleertjes kopen, de babykamer inrichten: allemaal leuke dingen en het verlof ligt nog in het verschiet. Toch is het ook een tijd om na te denken over kinderopvang na uw verlof, hoewel dat nu wellicht nog ver van u afstaat. Hoe combineert u straks werk en zorg? Kiest u voor een kinderdagverblijf of wilt u de opvang op een andere manier organiseren?

Wij kunnen ons best voorstellen dat voor u als aanstaande ouder, de beslissing voor een kinderdagverblijf niet altijd gemakkelijk is. Straks gaat u weer aan het werk en brengt u uw baby naar ons. Gaat dat goed? Is er voldoende aandacht en zorg? SkippyPepijn begrijpt die vragen en zorgen heel goed. Daarom is het belangrijk dat we juist aan de allerjongsten die extra aandacht bieden. Hoe doen we dat?

Vaste groep, vaste medewerkers
Nadat wij uitgebreid met u hebben gesproken over uw wensen en het ritme van uw kind, is de dag aangebroken dat de opvang start. Uw baby komt bij ons in een vaste groep met vaste gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Dat is veilig, vertrouwd en zo leren zij uw kind heel goed kennen. Ook de allerjongsten willen graag spelen en ontdekken. Samen of alleen. Onze groepen zijn dan ook zo ingericht dat baby’s hun eigen ruimte hebben, waar zij zich op hun eigen wijze kunnen ontwikkelen.

Het ritme van thuis
Baby’s hebben hun eigen ritme! Het ritme van thuis hanteren we dan ook zoveel mogelijk op het kinderdagverblijf. Eten, slapen, bepaalde gewoontes: u geeft aan wat het beste is voor uw baby en wij volgen dat. Na verloop van tijd leert uw kind steeds beter om mee te doen met het dagritme van de groep. 

Voeding
Wanneer u borstvoeding geeft, kunt u de afgekolfde melk meebrengen naar het kinderdagverblijf. SkippyPepijn biedt daarnaast de meest gangbare flesvoeding aan. Dit is in de prijs inbegrepen.