Maaltijd service Avondvierdaagse!

Maaltijd service Avondvierdaagse!

Eten jullie weer mee? Jeej!

Met deze openingszin werd ik dinsdagochtend begroet, toen ik mijn jongste zoon wakker maakte. De dag daarvoor, waren wij met het hele gezin voor het avondeten om 17.00 uuur aangeschoven bij de BSO groep Robinsons (Mariaschool) van SkippyPePijN. Dankzij deze mooie service kregen wij ook dit jaar de organisatie rond om, vliegend uit ons werk, gevoed en wel aan de Avondvierdaagse te beginnen.

De Avondvierdaagse is een fijne gezinstraditie: gezelligheid, lichaamsbeweging, een vleugje training in doorzettingsvermogen (en natuurlijk een medaille aan het eind!). We hebben ongelooflijk veel geluk met het prachtige weer deze editie, maar het is ook elk jaar weer puzzelen en rennen om de logistiek rond te krijgen: 18.00 uur lopen als je allebei werkt, is een uitdaging, zeker als je de kinderen (en liefst ook jezelf) met een volle maag op pad wilt sturen. Daarom was het een uitkomst dat onze locatie van SkippyPePijN weer een maaltijd service heeft georganiseerd. Op de drukst bezochte BSO dagen (ma, di en do) konden we met het hele gezin aan tafel voor een paar euro per persoon. Vriendelijke, bekende gezichten in de keuken. Eenvoudig, lekker en vullend eten. En zoals ik al opende: onze kinderen vonden het een giller dat wij naar hen toe kwamen om te eten.

Dames (en SkippyPePijN), nogmaals van harte bedankt voor deze stressvoorkomende dienst. Ik hoop dat jullie hem er ook de komende jaren in houden. Super!

Remko Schoot Uiterkamp
Vader van Eva, Thijs en Bram

Avondvierdaagse maaltijdservice Honingbijtjes I

Avondvierdaagse maaltijdservice Honingbijtjes II