Tussenschoolse opvang 

Overblijf voor scholen in de gemeente Pijnacker- Nootdorp

Stichting TSO Skippy verzorgt voor verschillende scholen in de gemeente Pijnacker -Nootdorp de Tussen Schoolse Opvang, oftewel de overblijf. Er wordt op de groepen gewerkt met pedagogisch medewerkers van SkippyPePijN en met vrijwilligers.

Tussen de middag maken we het gezellig voor alle kinderen. Samen eten we een boterham, drinken we iets en spelen we daarna nog buiten of doen binnen een leuke activiteit. Een welkome afwisseling tussendoor op school!

 Actuele informatie over de TSO en diverse formulieren vindt u op de website van de school, onder het kopje TSO. Hier vindt u ook de contactgegevens van de TSO-coördinatoren, zoals het e-mailadres en het telefoonnummer. Heeft u een vraag over de TSO, dan kunt u het beste contact opnemen met de TSO-coördinator van de school.

 Heeft u vragen over uw factuur en/of plaatsingscontract, stuur dan een e-mail naar tso@skippypepijn.nl of bel op maandagochtend of donderdagochtend naar 015-3695021.

Pijnacker/Klapwijk
De Bonte Tol - www.debontetol.nl 

Delfgauw
De Meander - www.demeander-delfgauw.nl

Het Spectrum - www.hetspectrumdelfgauw.nl 

Wilt u meer informatie over het werken bij de TSO als vrijwilliger dan kunt u een email sturen naar f.vanrest@skippypepijn.nl.