Werken bij SkippyPepijn

Vertrouwde, veilige en vriendelijke kinderopvang en peuteropvang

SkippyPepijn staat voor groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook van haar medewerkers. Wij willen het beste voor de kinderen en ouders/verzorgers. Daarom vragen wij onze medewerkers zichzelf continu te ontwikkelen, en bieden wij onze medewerkers ook die kans.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Kun jij professioneel bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Kom dan bij ons solliciteren!

Hieronder staan onze actuele vacatures:

In de vacatures vragen we je om je brief en CV te sturen.

Regelmatig organiseert SkippyPepijn een speeddate! Niks sollicitatie of moeilijke brief. Gewoon kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Ben je op zoek naar een leuke vacature bij SkippyPepijn? Dan is het verstandig om onze website regelmatig te bekijken. In deze lijst staan de opleidingseisen die wij aan pedagogisch medewerkers stellen: "Kwalificatie-eis pedagogisch medewerker".

Stageplaatsen
‘De stagiaire van vandaag is de nieuwe medewerker van morgen'
SkippyPepijn biedt BPV-plaatsen (Beroeps Praktijk Vorming) aan omdat zij het belang van (toekomstige) goed opgeleide personeelsleden inziet. Daarbij wordt het begeleiden van stagiaires gezien als een uitdaging en verrijking voor het werk van de pedagogisch medewerkers, ze staan meer stil bij de dagelijkse werkzaamheden en de uitvoering hiervan. SkippyPepijn biedt diverse stageplaatsen aan.

Voor de mbo-opleiding niveau 3 en 4:
PW3  =  pedagogisch werker niveau 3
PW4  =  pedagogisch werker niveau 4
Daarnaast zijn ook incidenteel HBO-studenten welkom.

Voor de vmbo-opleiding: 
We bieden de mogelijkheid voor een snuffelstage voor die leerlingen die wellicht in de kinderopvang willen gaan werken.

De locaties van SkippyPepijn zijn SBB erkende leerbedrijven.

Meer informatie?
Wil jij graag stage lopen bij SkippyPepijn en ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Neem dan contact op met onze stagecoördinator Annette de Weerd. Zij is te bereiken via het e-mailadres a.deweerd@skippypepijn.nl.

Bekijken