Peuteropvang SkippyPepijn

Peuteropvang voor 2 tot 4 jaar

De peuteropvang is een wijkvoorziening voor kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar. Uw peuter  komt zo in contact met kinderen uit de buurt die straks misschien naar dezelfde basisschool gaan. Dat is leuk want je kent elkaar al!

Voor- en Vroegschoolse Educatie
Op de peuteropvang werken wij voor de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) met de methode ‘Uk & Puk.’ Aan de hand van thema’s is er veel aandacht voor taal en stimuleren we de motorische en zintuigelijke ontwikkeling van uw peuter. De pop ‘Puk’ is onderdeel van het dagelijkse programma. Kinderen zijn er gek op! Ook maken we zelfs al eerste ‘rekensommetjes’ op de peutergroep. Samen spelen = samen leren!

Vaste dagdelen
Wij bieden vaste combinaties van dagdelen op de peutergroep. Zo zit uw peuter altijd in dezelfde groep met dezelfde medewerkers.

De driejarigengroep
En dan is uw peuter ineens al drie jaar. Wat vliegt de tijd! Nu kan uw kind nog een dagdeel extra komen, waar we juist activiteiten aanbieden voor de stoere, oudere peuter. Een leuke opstap naar de basisschool!

Een dag op de peuteropvang

‘Zo Fynn, zegt papa, we zijn weer bij Klauterbeer. Heb je er zin in?’ Fynn stuift al naar binnen want hij weet dat daar zijn vriendjes zijn en ook zijn buurmeisje waar hij graag mee speelt!

Meer lezen

Voor het eerst naar de peuteropvang

Als u bericht heeft gekregen van de administratie dat uw peuter kan komen, dan wordt u benaderd door de pedagogisch medewerker van de groep waar uw peuter gaat spelen. Zij zal met u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. 

Meer lezen

Boekenpret

Spelen met taal is een belangrijk onderdeel bij SkippyPePijN. Zo praten we veel met baby’s tijdens het verschonen of voeden. Maar ook met gekke stemmetjes voorlezen, of zingen zijn onderdeel van de taal en komen dagelijks terug.

Meer lezen

Bereken uw netto kosten voor kinderopvang

Binnen 30 seconden duidelijk wat uw netto kosten per maand zijn. Dat is prettig!

Bereken mijn netto kosten