Tussenschoolse opvang het Spectrum

Tussenschoolse opvang in Delfgauw

Het Spectrum is een katholieke basisschool, gelegen in Delfgauw. 

Tussen de middag kunnen leerlingen ook op school eten. De kinderen eten samen met pedagogisch medewerkers en/of vrijwilligers hun van huis meegebrachte lunch, spelen buiten, maken een knutsel of doen een spelletje. We maken het gezellig voor alle kinderen! Na de boterham krijgen alle kinderen nog een stukje fruit om daarna goed te starten aan het middagprogramma op school. 

Mogelijkheden en tarieven
Vaste dagen opvang 
U schrijft uw kind in voor één of meerdere vaste dagen waarop het naar de TSO komt.
De kosten per keer zijn € 3,30 per keer. De kosten worden maandelijks geïncasseerd.

Het bedrag wordt berekend over 39 schoolweken en verspreid over 12 maanden. Wanneer u structureel één dag per week tussenschoolse opvang afneemt voor één kind, dan geldt de volgende rekensom: € 3,30 x 39 schoolweken gedeeld door 12 maanden = € 10,73 per maand. 

Incidentele Tussenschoolse opvang
U kind komt incidenteel naar de tussenschoolse opvang. U betaalt per keer dat uw kind komt.
De kosten voor incidentele opvang zijn € 3,80 per keer. De kosten worden na afloop van de maand gefactureerd en automatisch geïncasseerd.

10-Strippenkaart
Met een 10-strippenkaart kan uw kind tien keer naar de tussenschoolse opvang komen. Dit is handig als u bijvoorbeeld geen vaste dagen heeft, maar wel regelmatig gebruik wil maken van de tussenschoolse opvang.
Bij een 10-strippenkaart zijn de kosten € 3,50 per keer. Deze worden voorafgaand aan de ingangsdatum van de strippenkaart geïncasseerd. U betaalt de kaart dus in één keer € 35,00. De strippenkaart is kindgebonden.

Inschrijven
Wilt u uw kind(eren) inschrijven voor tussenschoolse opvang bij de Meander? Leuk! U kunt uw kind(eren) inschrijven door dit formulier te downloaden, in te vullen, op te slaan en vervolgens te mailen naar tso@skippypepijn.nl

Uitschrijven/opzeggen
Wilt u de tussenschoolse opvang opzeggen, dan kunt u dit doen door dit formulier te downloaden, in te vullen, op te slaan en vervolgens te mailen naar tso@skippypepijn.nl.
We hanteren een opzegtermijn van één maand.

bso skippy pepijn