Octant doet mee aan FlowerBoostChallenge en verrast SkippyPePijn

SkippyPePijN werd afgelopen dinsdag verrast met orchideeën. Medewerkers van onderwijsorganisatie Octant ontvingen eerder zelf planten en werden daarna ook uitgedaagd om mee te doen met de FlowerBoostChallenge.

#Flowerboostchallenge
De FlowerBoostChallenge is in het leven geroepen om de Nederlandse sierteeltsector een steuntje in de rug te geven. Zij hebben het op dit moment best zwaar. Op social media komen allerlei steunbetuigingen aan de sector met #flowerboostchallenge voorbij.

Orchideeën van De Hoog uit Pijnacker
DeskToptoWork uit Den Haag bezorgde eerder al bij alle negen Octantscholen mooie calla’s om de leerkrachten een hart onder de riem te steken en daagde vervolgens de onderwijsorganisatie uit. Octant heeft de challenge aanvaard; bij de Hoog Orchideeën in Pijnacker werden prachtige planten gekocht en vervolgens als bedankje aan de samenwerkende kinderopvangorganisaties uitgedeeld.

Samenwerking heel belangrijk in coronatijd
Dat scholen en kinderopvang nog intensiever met elkaar samenwerken in deze tijd, blijkt onder andere uit de gezamenlijk georganiseerde noodopvang voor kinderen van ouders met vitale beroepen in Pijnacker, Nootdorp en Ypenburg. De waardering voor collega’s in de kinderopvang is groot en daarom verdienen zij terecht deze planten.  ‘’Wat een super initiatief dit! Zo worden de lokale ondernemers toch ondersteund. De planten zijn mooi, die krijgen een goed plekje. Heel erg bedankt!’’ aldus Simone de Jonge, bestuurder SkippyPePijN.