Nieuws

Opening KDV Klauterbeer in Kindcentrum Regenboog feestelijk verlopen

2 november 2020

Donderdag 29 oktober 2020 opende Kindcentrum Regenboog officieel het laatste onderdeel dat het Kindcentrum compleet maakt, namelijk het Kinderdagverblijf Klauterbeer van SkippyPePijN. Ondanks de coronaperikelen toch een feestelijk moment in aanwezigheid van wethouder Peter Hennevanger. 

Samen klaar voor de toekomst

14 oktober 2020

Kindcentrum Regenboog in Nootdorp is een plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen ontdekken, experimenteren, leren en plezier maken. Een unieke samenwerking tussen onderwijs en opvang. Vol trots spreken Directeur-bestuurder Simone de Jonge van Kinderopvang SkippyPePijN en Directeur-bestuurder Reinoud de Vries van Octant over Kindcentrum Regenboog en het geopende kinderdagverblijf Klauterbeer als onderdeel van het kindcentrum. Beide organisaties hebben hard en met passie gewerkt om dit unieke kindcentrum te kunnen realiseren. De ambities gaan verder; ze vertellen ook over hun gezamenlijke visie voor de toekomst.

SkippyPePijN bereidt zich voor op klimaat veranderingen

30 juni 2020

Binnen alle locaties moet geïnvetariseerd wordern wat er nodig om hen hitte proof te maken. Romy Schneider heeft deze opdracht gekregenen ze is inmiddels gestart. Hieronder een bericht over haar evaringen dusver.

SkippyPePijN en de Sint Jozefschool samen onder één dak

19 mei 2020

Kinderopvang organisatie SkippyPePijN en de Sint Jozefschool Nootdorp hebben een intentieverklaring getekend om tot een IKC te komen.

Octant doet mee aan FlowerBoostChallenge en verrast SkippyPePijN

1 april 2020

SkippyPePijN werd afgelopen dinsdag verrast met orchideeën. Medewerkers van onderwijsorganisatie Octant ontvingen eerder zelf planten en werden daarna ook uitgedaagd om mee te doen met de FlowerBoostChallenge.

BSO Brandberen geopend in Octant Kindcentrum Regenboog

4 maart 2020

Bij Octant Kindcentrum Regenboog komen steeds meer diensten onder één dak te zitten. Afgelopen week is de buitenschoolse opvang van SkippyPePijN voor de bovenbouw geopend in de school.